lördag 11 oktober 2008

Slemmig mördare i spåret!

Dagens träning bestod av den sk kyrkrundan på 5,6 km. Det blåste motvind som attan - hur kan det vara motvind hela tiden fast man springer en runda??? Det kändes tungt på slutet men jag gav järnet och hoppades att springa på lite över 29 men det blev 30,03! Var det pga motvinden eller var jag trött i benen efter 2 backintervall på 1 vecka?
Mötte en mördarsnigel som korsade min väg... Blääää! Såna vill jag inte ha i vår trädgård, tänkte jag.
Senare samma dag när vi rensade, eldade och grävde i trädgården så hittade jag nåt som var misstänkt lik mördarsnigel sovandes i landet! Neeeeej! Åkte in i brasan direkt. Grannarna berättar att vi är omringade av mördarsniglar så det är bara en tidsfråga

3 kommentarer:

 1. Åh, nu i veckan ska jag verkligen lägga ner tid och energi på löpningen!! Nu när jag inte har något alls inplanerat!! Ja, förutom en omgång hos min magiska "Trollgubbe" som på fredag ska lägga alla ben, senor och muskelfästen på rätt plats =)
  Så jag kanske slipper snubbla på mig själv när jag springer....

  SvaraRadera
 2. Idag sprang maken (Piratfarsan) Hässelbyloppet. Jag blev så till mig när jag såg starterna och ahde sån lust att springa att nu sitter jag och anmäler mig till massa lopp på jogg.se. ÄR du med där KErstin?

  SvaraRadera
 3. Nej det är jag inte, men ska bli det med en gång =)

  SvaraRadera