måndag 13 april 2009

Utökar

Nu utökar jag mina veckopass till ca 3 mil per vecka dvs en ökning med 0,5 mil. Sedan reviderar jag mina nyårslöften - det får bli mer löpskolning och jag får väl ge pulsklockan en ny chans!

5 kommentarer:

  1. Ja jag kämpar ju med min pulsträning men mitt problem är att typ i dag ska jag springa distans med en puls på 60-75% av maxpuls. Grejen är att då får jag typ lunka fram med en puls runt 148 när jag oftast ligger runt 160. Suck. Men men det är väl det som är vitsen att inte alla pass gå ut för hårt......

    SvaraRadera
  2. Rätt inställning! Nu finns det ju inga skäl att hålla sig inne när vädret bara skriker på en "Kooooom ut! Lufta löparskorna!"

    SvaraRadera
  3. Låter kanon ju! Tänk vilka framsteg du gör!

    SvaraRadera
  4. Håller med föregående talare: och pulsklockan gav ju löpningen en helt ny dimension. Otroligt intressant att få en bild av hur hjärnan påverkar orken.

    SvaraRadera
  5. Pain: är det zonträning du ägnar dig åt? Du har alldeles för bra kondition! Jag minns när jag skulle MEF-träna, jag gick nästan i början!
    Mia: ja, det går knappt att hålla sig inne. Och skogen kallar - det blir lite terränglöpning snart! Bara jag inte spirnger vilse som ifjol....

    Snorkfröken: tack. Jag har lärt mig att jmf mig med mig själv och då är det ju klara framsteg!

    Andrej: Jag vet inte riktigt om klockan och pulsbandet är min grej men jag lovar att göra nya försök.

    SvaraRadera