onsdag 14 januari 2009

Lunchpass!

Idag var det bästaste lunchpasset. Det var nollan och strålande solsken ute. Kan man då göra annat än att vara ute och springa?
Det kändes segt, förmodligen pga intervallerna för 2 dagar sedan och styrketräningen igår men blev hyfsat tempo ändå. Det får vara springvila några dagar så benen får vila.

Distans: 5,5 km
Tid: 29:09 min
Tempo: 5:15

5 kommentarer:

  1. Vad avundsjuk jag blir, kan du springa på lunchen och jobbar inom vården??????

    SvaraRadera
  2. Pain: det är väldigt sällan jag kan göra det. Det gäller att planera väl och ändå vara beredd på att det spricker i sista stunden. Då får man inte vara för besviken. Men jag jobbar på en vårdcentral så vi har faktiskt stängt för patienter melan 12 och 13. Tyvärr så sitter jag ofta och jobbar halva lunchen för det är så mcyket och sedan slänger i mig maten snabbt! Idag slängde jag i mig maten visserligen men fick ju ett pass innan!
    Men jag blir avis på alla "kontorsråttor" inne i stan som akn flexa och gå på nåt härligt lunchpass på gym!

    SvaraRadera
  3. Avundsjuka är ordet. Jag körde träning innan jobbet ett tag men får starta kvart i sex nuförtiden... känns tuffare än jag vill att gå ut och springa klockan fyra på natten!

    SvaraRadera
  4. Boken heter "Uthållighetsträning" av Camilla Porsman

    SvaraRadera
  5. Det bästa löparvädret. Kroppen får sitt och knoppen med. Det är under sånna pass man tankar mental styrka och positiv energi.

    SvaraRadera