tisdag 10 mars 2009

Första vurpan!

Japp! Första vurpan denna vinter! Så går det när man inte har IceBugs! ;o)
Jag tog mig ut i snöyran för ett skönt pass i lugnt tempo; i mörker med deathmetal i hörlurarna. Efter 3 kilometer låg jag plötsligt raklång efter en lite luftfärd! Det gick bra, inga lårbenshalsar brutna och passet kunde fullföljas. Ett kort pass men faktiskt ett av de skönaste senaste veckorna, kanske för att jag längtat efter det hela dagen.

Distans: 5 km

3 kommentarer:

  1. Underbart me dödsmetall! =)
    Ang mamma-barngympa så finns de faktiskt, men va jag vet så är det för barn från 3 år =( Plus att de inte är så billigt, ekonomin räcker inte just nu, men sen när jag börjat jobba och Emma får gå på sånt ska jag allt göra det med henne. Vill att hon ska få träningsrutiner redan som liten så kanske hon fortsätter när hon blir äldre *hoppas*
    God natt och sov gott! Hälsa familjen

    SvaraRadera
  2. Härligt Magda att du fick in lite dödsmetall i lurarna, jag försöker smyga in lite sånt utan att du skall märka nått innan dina springturer.. ;-)

    SvaraRadera
  3. Jessica: om du vill köra lite bra övningar hemma så kolla på länken "fitness för mammor" i min blogglista, där hittar övningar skräddarsydda för just nyblivna morsor!
    Piratfarsan: jag anade att du hjärntvättar mig sakta!

    SvaraRadera