tisdag 2 december 2008

Dagens träning nr 4

Här ska jag skriva om mina armhävningar... Går in i vecka 4. Känns ungefär som med graviditetsveckor - ju längre fram i utmaningen desto tyngre. Vet ej hur jag ska orka speciellt efter yogapasset. Erkänner att det är lite dålig planering...
Nä, nu går jag ut och hämtar alla julklapparna, jag är så gott som klar faktiskt. Allt som krävdes var en halvdag i ett av Norra Europas största inomhus shoppincenter. Och så en lön på kontot....

5 kommentarer:

  1. Jag gråter blod. jag MÅSTE köra armhävningar ikväll...

    Jag lider med dig en liten stund.

    SvaraRadera
  2. Mia: Jag är peppad nu när det är 2 veckor kvar av träningsveckorna... Kanske att jag kommer upprepa några om jag inte klarar 100 på Lucia... Jag har ju tid till julafton... Piratfarsan är avis för han kör 150 om dagen och jag några fler. Inte klokt egentligen.

    SvaraRadera
  3. Helt sjukt. Om någon skulle frågat mig för 10 år sedan hur många armhävningar jag skulle klara på tå när jag är 38 hade jag skrattat ihjäl mig. Typ 2.

    SvaraRadera
  4. Hej! Vad duktig du är!! (och Mia oxå!) jag började med utmaningen men klarade mig bara 1 vecka.
    Nu tänker jag köra en gång till. Jag klarar mig knapp 20st men men.... jag måste! Jag är stark eller hur?? ha ha

    En lön på kontot behöver jag oxå!!

    Ha en bra dag!! ' kram '

    SvaraRadera
  5. Coyntha: man blir ju starkare ju längre in i utamningen! Jag har grymma armar nu - som tjejen i Terminator, eller som min man sa idag " Du har ju armar som MAdonna!" ;O)

    SvaraRadera