söndag 25 oktober 2009

Minus 9,1 kilo

på 20 minuter!
Jag älskar att göra livet lättare. Nu har jag rensat bort nästan 10 kilo utgångna skafferivaror typ maizena från 1998, rågkross från 2004 och små risskvättar i 3 olika påsar. Priset togs av Pärlsocker från 1995! Och nu har vi ny ordning som maken får plugga in. New order! Neu ordnung! OSV.
Nu kan jag lägga mig med lättare sinne! Testa själv att rensa ut lite!

8 kommentarer:

  1. Gjorde samma sak i förra veckan. Jag hade 4 likadana (öppnade och halvfulla) quinoapaket... Ett och annat som gick ut 1998 också...

    SvaraRadera
  2. Och jag som inte är nån plugghäst..hur skall detta gå nurå?

    SvaraRadera
  3. Samma här! Socker i alla former som var alldeles alldeles för gammalt! Jätteskönt!

    SvaraRadera
  4. Åh, det är så himla skönt att rensa ut gammalt och ha koll på vad som egentligen finns. Det börjar nog bli dags för det känner jag..

    Ha det gott!

    Liv

    SvaraRadera
  5. Åh härligt Magdalena!
    Saken är den att jag har likadant i skafferiet. Varför öppnar man 4 rispaket , jo för att man inte når eller orkar leta längst in och tar det yttersta som då oftast är det senast inköpta och ej öppnat. Skulle gärna vilja ha ett sånt system där man drar ut skafferiet och kan se från båda sidor vad man har. Vårt skafferi är alldeles för djupt.
    Angående städtips med killarna så vet jag inte riktigt vad som hände i dag. Kände på Simons panna lite skämtsamt, men han var inte varm. Bara lite svettig av allt städande. :-)
    Det är lika bra tt jag gör det i dag mamma, i morgon kanske jag inte alls har någon städlust. Så klokt sagt, det skulle man leva efter och inte skjuta upp allt till morgondagen.
    Katharina

    SvaraRadera
  6. Tänk att få göra en resa i tiden och att då också kunna lätta med över 9 kilo.

    Stackars Piratfarsan som nu måste plugga historia... :)

    SvaraRadera
  7. De där rensningarna är verkligen smått helande för själen! Mer sånt! :)

    SvaraRadera
  8. Nio kilo var inte dåligt! :) Borde göra samma sak me dbåde skafferiet, garderoberna, byråerna, förrådet... Tar aldrig slut!!

    SvaraRadera