tisdag 24 april 2012

Julafton!

Idag kom 2 paket. Titta vilka fina grejer! Bränsle till Lidingöultra i form av Perpetuem. Handflaska från Nathan, ska lära mig att springa med sådan. Båda köpta på Runnersgear som levererade på knappt 2 dygn! Sedan från Addnature - nya 3/4 tights från Salomon samt  trailskorna Sportiva Crosslite 2. Det du sa bli spännande att testa speciellt skorna. De sitter skönt men måste ju prövas i tuff terräng eller hur?
Laddar för Lidingö Ultra, mest mentalt. Idag blev det styrketräning, imorgon eller torsdag kör jag ett lugnt distansvila. Dricker massor och kollar kisset för att kolla hur bra jag är påfylld med vätska! Detdär med att lägga sig före 22 går... nästan!

4 kommentarer:

 1. Vilka fina grejer!! Jag ska hämta mina tights imorgon också. Har du provat dina? Och skorna?
  Ja, Runnersgear har en bra service och bra grejer!!

  Vi ses på lördag :)

  SvaraRadera
 2. Tightsen är superbra, sitter som gjutet!
  Skorna är jättesköna men det är ju svårt att säga nåt innan man testat dem i skogen! See you!

  SvaraRadera
 3. Hehe, de där tightsen från addnature måste vara slut snart, jag köpte oxå förra veckan, och lade ut dem på bloggen. :-) Lycka till på lördag!!

  SvaraRadera
 4. Haha, skön att julafton kan inträffa lite närsom. Schyssta grejor du fått! Hammer Perpetuem är den enda energidryck jag kör, som jag blandar till dryck eller gel, beroende på det är träning eller tävling. Ska bli spännande att höra vad du tycker om skorna. Stort lycka till med laddningen och löpningen på lördag!!

  SvaraRadera