onsdag 2 mars 2011

Februarisammanfattning

Nu är vi redan inne i mars! Tiden går fort och snart är det vår. I alla fall räknar jag med att det är vår i luften när vi springer halvmaran i Prag om 30 dagar!
30 dagar kvar! Vad ska jag satsa på under mars då? Fortsätta med ett långpass på ca 2 mil varje vecka och ha lite flera kvalitetspass. Här hoppas jag att vädret hjälper till lite för minus 30 och is på vägarna rimmar dåligt med intervaller för mig som inte har tillgång till löpband!
Februari har varit en mycket bra månad med ett nytt mängdrekord - hela 132,5 km under denna korta månad! Jag är supernöjd. Dessutom har jag varit konsekvent med minst 2 styrkepass per vecka och känner mig nu mycket starkare i bålen och den sk bakre kedjan!
Det som jag verkligen slarvat med är strechen - det har inte blivit så mycket av den varan och jag känner mig ganska stel - mera yoga med andra ord.
Min lowcarb-kosthållning går finfint; det jag är mest glad för är att jag som är sockerberoende inte har något matsug - det ger mig ro i själen. Dessutom fungerar det faktiskt att springa långt på den maten. För att klara ett 2 milapass krävs bara lite ägg och bacon och som tilltugg under passet 5 nötter + gojibär - fantastiskt hur kroppen vänjer sig vid det nya.

3 kommentarer:

  1. Oj! Wow! 13 mil på en månad, inte illa! :D Kul att det funkar så bra med kosten.

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat Magda!
    Vi ses imorgon!

    SvaraRadera
  3. åh men det är ju fantastiskt! Vilken vilja av stål när du dessutom jobbar heltid!

    SvaraRadera