onsdag 3 mars 2010

Utmanad

Tredje detoxdagen har gått bra. All reklam och diverse klädkataloger som frodas i vår brevlåda åker direkt in i pappersinsamlingen utan att bli öppnade och bläddrade i. Ingen idé när jag har köpstopp; det är ju annars som att lukta på tårta i 3 timmar när man vet att man inte får smaka!
Precis hemkommen från kvällen runda i total mörker - glömde pannlampan. Trots det var det njutningsfullt och kul att öva upp mörkerseendet. Vurpade i en uppförsbacke när jag sprang in i en hård snödriva! Det gick bra. Det måste vara vår i luften för jag känner inte längre något motstånd att ge mig ut i mörker och kyla; som om kroppen vaknat ur vinterdvalan och vill vara aktiv!

Jag har blivit utmanad av Filifjionkan på att skriva 6 underliga/konstiga saker om mig själv!
Då kör vi:
1. Jag har sedan barnsben älskat Indien men tyvärr besökt det landet bara en gång. Jag tror att jag levt i Indien i ett tidigare liv!
2. Jag kastar mig gärna och ofta in i nya saker och utmaningar, nästan maniskt och till 150%!
3. Jag har träffat Moder Teresa som varit min idol.
4. Jag har kört i diket med en riksha, nykter...
5. Jag älskar "På spåret" och även "Halvåtta hos mig".
6. Som liten ville jag sjökapten med tatueringar (Det sista har slagit in). Sedan kosmonaut, bibliotekarie och även biolog. En period ville jag bli nunna!

Jag vet inte om det är så konstiga saker egentligen men den som känner sig utmanad får gärna skriva underliga saker om sig själv på sin blogg!

4 kommentarer:

  1. Enligt min sambo är detta ingen utmaning för mig, eftersom det mesta jag gör är "konstigt på något sätt".

    SvaraRadera
  2. Ha, såna här utmaningar är ju jätteroliga att läsa, sjutton att det ska vara så svårt att komma på vad man själv har gjort för konstigt!! ;)

    SvaraRadera
  3. Hmm kan man kombinera detox OCH köpstopp.... En riktig utmaning :P

    SvaraRadera
  4. Vilken bra grej, att detoxa sig mot köplusten och alla medningslösa saker som man samlar på sig. Jag tror det är en rikigt bra grej ch man spar ju pengar som kan vara bra att ha till annat.

    SvaraRadera