söndag 6 februari 2011

Mias made my day!

Dagens träning blev av överhuvudtaget tack vare två Mior. Den ena Mia på ett väldigt närvarande sätt genom att vara barnvakt åt våra pojkar (Piratfarsan jobbar idag), den andra genom att, trots sin fråvaro, inspirera. Igår köpte jag senaste numret av Fitness enkom av en anledning - att läsa sidorna där MarathonMia är med. Jag fastnade på Mias blogg som en fluga på klibbigt papper för nästan 2,5 år sedan och sedan dess läser den regelbundet och får en massa tips samtidigt som jag får följa denna otroliga människa på hennes löpande äventyr!
I Fitness berättar hon hur man ska bära sig åt för att "attackera backar"! Smaka bara på uttrycket - "attackera backar". Hur coolt som helst. Man är inte ett offer med mjölksyrestinna lår i en backe, nej - man är den som offensivt och med blicken fram "siktar mot toppen" och segrar! En vårklädd segrare i dagens backträning!
Dagens träning blev kort men intensiv - ca 3,5 km uppjogg, sedan 5x100 meter i backen till Backagård (därav det passande fotot!) med gåvila ner. 2 km nedjogg inklusive 2x50 meter skipping + 50 meter utfall (skit, här darrade benen bra!). Bra träning men kändes tungt. Det beror på flera faktorer som ex för lite sömn, för lite vatten, för många långpass på korttid, ett snabbt och backigt milpass igår kväll och benstyrka flera dagar i rad. Så nu blir det lite vila i ett par dagar! Men skit så nöjd jag är med dagen so far!

4 kommentarer:

  1. Bra pass du fick till! Bra med Mior:)

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar bild. Du ser ut verkligen njuta. Grattis till ett bra pass, en bra dag och en bra känsla!

    SvaraRadera
  3. Wow va imponerad jag blir! Du är så otroligt duktig. Hejja dig! :-)

    SvaraRadera