lördag 12 februari 2011

Att spränga egna gränser

För 1,5 månad sedan ojade jag mig när jag skulle springa ca 7 kilometer. Idag sprang jag ett härligt långpass i underbart vinterväder! Det blev hela 18 kilometer med 3 korta ståpauser för att rätta till broddarna och dricka lite! Det fungerade jättefint - jag fick inte ont någonstans, konditionen och humöret höll och jag var väl förberedd med mycket sömn och bra mat i kroppen. Min nya Nathan vätskeryggsäck fungerade super och behövdes verkligen men jag märkte att jag inte är van att springa med packning för att mot slutet var jag lite spänd i axlarna!
Jag är otroligt nöjd med mig själv för rundan är krävande och backig, samma som vi sprang i maj ifjol under Kårstajoggen! Nu blir det lite mat och vila och sedan får helgen fortsätta!
Vad ska ni göra under helgen?

6 kommentarer:

 1. Oj så bra Magda!! Nu är du klart med lördagenspass!
  Jag har inte gått ut än... men det ska jag!
  Hela 18km!!! Ser du? Det finns inga gränser!

  Kan du skicka namnet på din väska? Jag måste köpa en nu... jag kommer att ha många långpass och tycker att vätskbältet är inte skönt alls.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh va duktig du är! 18 kilometer!! Bra jobbat tjejen!

  SvaraRadera
 3. Grymt! Och ryggsäck är helt klart bättre än bälte. Dessutom känns det så mycket lättare när man väl springer utan sen :)

  SvaraRadera
 4. Härligt Magda! 18 km i Kårstabackarna - inte dåligt, minns fortfarande den där rundan. När kör vi i år?? Det kommer gå så bra i Prag :-) Kram

  SvaraRadera
 5. Wow! 18 km, det är ju nästan en halvmara. Skitlångt! :)

  SvaraRadera