söndag 15 augusti 2010

slut på det roliga?

Nu är semestern slut men jag gläder mig åt att hösten snart är här. Jag är ingen sommar-människa; jag lider i värmen, är allergisk, träningen brukar alltid sacka efter och jag faller ur de rutiner jag trivs med. Så nu ser jag framemot att börja jobba igen imorgon. Att få gå upp tidigt i tystnaden, yoga lite, köra min fina väg till jobbet, träffa mina underbara arbetskompisar, jobba med glädje, hämta på dagis/fritids med viss nypa stress, planera middagar, planera min träning, vila ut på helgerna.

Sommaren har ändå varit bra. Som alltid så här i efterhand. Även om den var lite tung i år av olika anledningar. Energin har dränerats en del av andra, mig själv, omständigheter. Men jag har lärt mig en del, fått nya insikter. Nu fokuserar jag framåt, mot höstens svala dagar.

Träningsupplägget under hösten kommer vara som förut, alltså innan sommaren: 3 löppass, några yogapass, styrka 2 ggr/v oftast i samband med löpningen. Jag kommer strunta i LL men tänker vara med på andra lopp som Nyårsloppet i Vallentuna kanske. Och så ska jag testa lite nytt - varför inte NMT nu på lördag redan. Ska du med?

Published with Blogger-droid v1.4.4

5 kommentarer:

 1. Det känns så skönt att läsa att det inte bara är jag som lider på sommaren! Ser också fram mot höst och rutiner. Hoppas du får en jättebra första dag och vecka på jobbet!

  SvaraRadera
 2. Jag är precis som du, tycker att hösten är urskön och att sommaren kan vara en smula tung och jobbig. Värme gör mig seg. Men i morse var det underbar krispig luft igen och jag tänkte att kanske kanske är det höst nu. Yippie!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en härlig första vecka på jogget tjejen! Jag gillar också hösten. Är precis som du allergisk hela sommaren och får inta div. mediciner och har ändå svårt att orka andas när jag springer:(. Men alla sköna pass i svala krispiga höstluften - mums! Dessutom bor jag i en sommarstad med massor av hitresta turister, och det är så skönt när lugnet lägger sig över stan igen. Sköt om dig! Kram

  SvaraRadera
 4. NMT? Du är galen!
  Tittade på förra inlägget. Tänk att det kan vara så lätt att hitta kantareller men inte Karl-Johan. Jag tror jag hittade en Karl-Johan i Värmland och 10 kg kantareller.

  SvaraRadera