söndag 14 februari 2010

Alla hjärtans dag = träningsdag


Jag tycker att på den kommersialiserade Alla Hjärtans Dag kan man förutom att pussa på sina nära och kära lite extra (för alla dagar är ju alla hjärtans dag, eller hur?) ta hand om sitt eget hjärta. Och hur gör man det bäst? Jo - genom att sätta fart på pumpen!
Dagen har redan bjudit på 45 minuters löpning (tungt idag, och ont i knäskålarna - vad kom det ifrån?) och 30 minuters längdskidåkning. Kvarstår ett yogapass och ev lite styrka! Vilken dag! Mitt hjärta slår ett extraslag (!) av välbehag!
Hur har ni firat Valentin?

7 kommentarer:

  1. Låter som en bra allahjärtans! Min karl gav mig den bästa presenten: han drog upp mig ur soffan och iväg till skidspåret där det till slut blev drygt 21k :D

    SvaraRadera
  2. Jag har röjt ur en riktigt rörig garderob och sen var jag på middag med 3 andra tjejer, vi drack champagne, fick rosor och mängder av skratt.. jag tycker inte heller om det kommersiella och jag tycker också alla dagar ska vara alla hjärtans dag men att uppmärksamma de jag tycker om passar jag nog på med sms. Det är inte det storslagna som imponerar mest på mig..

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Vi firade genom att jag körde 3 mil Kristinalopp och min man 6 mil Engelbrektslopp. Det är kärlek det att sitta i soffan på söndag kväll och prata ihop oss om loppen.

    SvaraRadera
  4. Jag firade med 14.5km sköna och lugna kilometer! OCh med bio och middag med älsklingen!
    Vad roligt med både löpning och skidor!!
    Ha en bra vecka!!

    SvaraRadera
  5. För mig blev det innebandy för hjärtats skull...
    Sen var det kladdkaka med grädde för magens skull ;)

    SvaraRadera
  6. Långpromenad i solsken. Städdag med hela familjen. Hjärtformad semla till fikat! Man måste ta hand om sitt hjärta. Ibland på lite olika sätt :)

    SvaraRadera